GTA 6 Fragmanı Resmi yayınlandı

Yaklaşan GTA 6 Fragmanı Resmi yayınlandı hakkında yeni ayrıntıları ortaya çıkarabilecek son sızıntılar ortaya çıktı.

GTA 6 Fragmanı Resmi Yayınlanmadan Önce Sızıyor Hayranları Çıldırtıyor

GTA 6 nihayet yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Yine de hemen heyecan yapmamalıyız çünkü Rockstar şu sıralar Red Dead Redemption 2’nin çıkış süreci ilgileniyor. Bu sebepten dolayı daha uzunca bir süre GTA 6 için resmi bir açıklama duymayı beklemiyoruz açıkçası. Ama bunun öncesinde ortaya çıkan dedikodular, kaynaklardan sızan bilgiler oyun hakkında fikir edinmemizi sağlıyor.

Şu aralar yapım aşamasında olan GTA6 ile buluşmak için elbette beklememiz gerekiyor. GTA 5’in hemen ardından ön yapım aşamasına geçen oyun hakkında Rockstar patronu önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Uzun süredir Amerikan Rüyası modelini benimseyen GTA serisi, ilk kez yeni bir şeyler denemek isteyebilir. Bu da oyunun farklı bir ülkede geçmesi anlamına geliyor. Daha önceleri GTA: San Andreas, GTA 4 ve GTA: Vice City ile farklı bölgelere macerayı taşıyan Rockstar Gaming bu kez ülke dışına çıkarak tüketim kültürünü farklı noktalarda eleştirebilir.

Peki GTA 6 hangi şehirde olacak?

Cevabımız Tokyo! GTA6 Japonya’nın Tokyo şehrine taşınabilir. Tokyo şehri büyük ve oldukça önemli bir ihtimal olarak göze çarpsa da henüz ortada netleşmiş bir bilgi yok. Eğer yurt dışına çıkılacaksa, Amerikan Kültürü’nü benimseyen bir ülke olan Japonya’ya gidilmesi ihtimaller dahilinde görünüyor.

GTA 6 ne zaman çıkacak?

GTA 6 çıkış tarihi ise halen büyük bir tartışma konusu olmuş durumda. Öncelikle şunu unutmamak gerekiyor. GTA Online halen güncelleniyor ve Rockstar bir diğer dev markası Red Dead Redemption’a odaklanmış durumda. Normal şartlar altında çoktan bir GTA6 duyurusu alırdık ama öncelikle RDR 2’nin içeriklerinin bitmesi gerekiyor.

GTA 6 PC için gelecek mi?

Oyunun PC çıkışı yine gecikecektir diye tahmin ediyorsanız, son yıllarda PC’nin büyük bir çıkışı bulunuyor. Hatta konsola özel bir oyun olan Destiny bile yeni oyunu Destiny 2 ile PC’ye de geliyor. Red Dead Redemption 2nin sadece konsola özel olması oyuncuları endişelendirmiş olsa da, duyuru zamanı büyük sürprizlere hazır olun deriz. GTA6 sistem gereksinimleri de aynı şekilde ilerleyen süreçte paylaşılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir