carx street apk android (Sınırsız Para) indir

carx street apk android (Sınırsız Para)

bir sonraki adım, garajınızı bir seraba dönüştürmek ve burasının süper yarış otomobillerinin tehlikeli meskeni olduğu izlenimini vermek. Oyunun üçüncü boyutlu sunumunun muhteşem estetiğini içinize çekerken süper güçlere sahip rakiplere karşı yarışmanın heyecanını yaşayın. Daha önce hiç kimse, yarış pistlerine yerleştirilmiş bir dizi gerçek kamera tarafından yakalanan yarışların bu kadar kusursuz bir şekilde kaydedilmiş filmini görmemişti.

carx street apk android , sportif bir araç için tüm gereksinimlerinizi karşılamak için burada. Oyunun hem yarış mantığında hem de gerçek dünya fizik mekaniğinde uzmanlaşarak aksiyonun tam kontrolünü elde edin. Oyun size frenler, aksesuarlar, gaz pedalı, motorlar ve daha fazlası dahil olmak üzere aracın tüm yönlerini inceleme ve kullanma konusunda uzmanlaşma fırsatı verir.

CarX Sokak MOD APK

Kullanıcılar, burada yer alan, pahalı spor arabalar ve süper arabaların yanı sıra tam istediğiniz gibi görünmelerini sağlamak için özelleştirilebilir aksesuarlar içeren atmosfere bayılacaklar. Bu yerde sürekli olarak var olan heyecan, gözlerinizi yeni bir olasılıklar evrenine açar ve sizi yüksek risk altında yarışın cazibesine kaptırır. Uygun gördüğünüz şekilde keyfini çıkarmanız için birkaç farklı yarış formu ve oyun modu mevcuttur.

carx street apk android’nın hikaye modu, oyunculara yarışlar sırasında saatlerce eğlence sağlamasıyla ünlüdür ve oyunun zaman çerçevesi yarışı, nokta yarışı, düellolar ve 1v1 yarış dahil olmak üzere diğer modları ve ayrıca çok oyunculu çevrimiçi yarış modu, oyuncuların rekabet etmesine izin verir. dünyanın dört bir yanından diğer gerçek oyunculara karşı. En yüksek hızlarda yarışarak topraklarınıza zafer kazandırın,

carx street apk android modu

carx street apk android, yeni başlayanlar ve temel oyunda sorun yaşayan deneyimli oyuncular için birincil hedef olarak karşımıza çıkıyor. Daha az kullanışlı aksesuar ve daha az son derece sportif otomobil bulunmasına rağmen kullanıcılar hala aynı konumda. Bir sürpriz arıyorsanız, onu buldunuz. Bu modifiye edilmiş sürümü yüklemek, kilidi açılmış premium aksesuarların keyfini çıkarmanın yanı sıra oyun mağazasına sınırsız erişimin keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır. Tüm süper arabalara ücretsiz erişim ve bunları kişiselleştirme yeteneği kazanın. Tehlikeli sokak yarışı oyununun bu versiyonu size mümkün olan en fazla zevki verir.

Sınırsız para kaynağınız varsa, istediğiniz kadar araba, tasarım ve dekorasyon açabilirsiniz; renkleri, motorları özelleştirin, ve araçlarınızı daha güçlü hale getirmek için aksesuarları; beni yakala desteğini kullan; ve gerçek hayatta olduğu gibi yarışları kazanmak için rakiplerinizle ciddi bir şekilde yarışın. Sınırsız paranız varsa tamamen delireceksiniz çünkü bu oyunu oynamanın pek çok farklı yolu var.

Özellikler

carx street apk android, çok çeşitli farklı yarış türlerine erişmenizi sağlayarak en muhteşem ve güncel otomobillerle rekabet etmenize ve manzarayı tamamen kontrol etmenize olanak tanır. Asla durmayan neşeyi keşfedin ve keşfederken sizi yeni bir heyecan yoluna sürükleyin. Hem özellikleri hem de araçları içeren en son güncellemeler, aşağıda gösterildiği gibi onu mükemmel bir ürün haline getirdi:

CarX Sokak MOD APK

süper arabaların komuta varlığı

oyun size dünyanın dört bir yanından tanınmış otomobil üreticileri tarafından üretilen çeşitli süper arabaları ve spor arabaları kullanma fırsatı verir. Bu otomobiller kendi güçleri ile hız sınırını geçme kabiliyetine sahip olacaklar. Maclaren, bugatti, ferrari, lamborghini, skylines vb.’nin sportif çeşitleri gibi otomobiller. Büyük üreticiler, özellikle sizin gibi müşteriler için bu garajda satılmak üzere mallarını getiriyor. Cesaretinizi test edin ve ölümcül yarışlarda yarışın.

Dünyanın her yerinden oyuncuları içeren nefes kesici yarışlar var.

Dünyanın geri kalanıyla rekabet etmek için en üst düzey özelliklere ve ölümcül pistlere sahip dünyanın başka hiçbir yerde bulunabilecek en ölümcül yarış oranı olan carx street apk android yardımıyla yarışları keşfedin ve keyfini çıkarın. Bu yerin standardı, işkenceye dayanmanız ve sağ salim çıkmanızdır. Kontrol etmenin farklı yolları ve sürüş mekaniği konusunda uzman olarak ve arabaları kontrol etmenin gerçek ve basit yollarını kullanarak yarışı kazanın.

Özelleştirilmiş araçlar ve çeşitli modlarda muzaffer oyuna odaklanma.

carx street apk android, kullanıcılara arabaları kişiselleştirmelerine ve daha güçlü markaların kilidini açmalarına izin vermek için en yeni özellikleri ve kontrolleri sağlar. Tüm donanımları nasıl kullanacağınızı öğrenin ve performansınızı her açıdan iyileştirin. Oyun, önemli bir süre boyunca oynanabilen bir hikaye modu, kısa süreli bir zaman çerçevesi ve puan yarışı, bire bir savaşlar, internet oyunu ve daha fazlası gibi çeşitli harika seçeneklerden oluşur. Öfkeliyken boynunuzu kıran ırkları keşfedin ve onlarla başa çıkacak kadar cesur olun.

CarX Sokak MOD APK

Çözüm

carx street apk android’yı indirirseniz süper arabalarınızla kasvetli ve zorlu pistlerde yarışmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Yarışları kazanırsanız, daha fazla güce ve desteğe sahip yeni arabaların kilidini açacaksınız ve garajınızı süper moda araçlarla doldurabileceksiniz. Çeşitli modlarda oynayabilir ve tercihlerinize göre seçebilirsiniz; Tanrıçalar ve termitler için bile eğlence asla durmaz, bu da daha fazlasını istemenize neden olur. Bu mod versiyonunda tüm değerli aksesuarların ve becerilerin kilidini açabilir, süper arabaları kapabilir, eğlenceli ve macera modlarıyla yarışmanın keyfini çıkarabilir ve tehlikeli bir şekilde kazanmak için yarışabilirsiniz. Ayrıca sınırsız para ile yeni arabalar satın alabilirsiniz.

bu bağlantıdan indirebilirsiniz > CarX Street APK indir son sürüm 2023

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir